ZAMBOO И GDPR

Европейският регламент за защита на личните данни предизвика сериозни смущения в бизнеса, основно заради слабото познаване на юридическата материя и задължителния характер на регламента.

Ние знаем, че регламентът има множество аспекти и няма как да ви помогнем да внедрите GDPR единствено с внедряването на система. Въпреки това направихме всичко възможно да ви помогнем да защитите тези лични данни, които се намират в търговската ви информационна система.

В Zamboo вече разполагате с настройка за системен достъп до лични данни, както и пълно анонимизиране на физически лица, пожелали да бъдат заличени от системата.

ЮЛИ 1, 2018

АЛАДИН ФУУДС ВНЕДРИ МИСТРАЛ В НАД 30 ОБЕКТА

Една от най-амбициозните и популярни вериги за бързо хранене в България Аладин Фуудс избра продуктите Мистрал за работа в повече от 30 обекта на фирмата. Веригата се спря на централизирано управление и специализирана техника, пригодена за тежко натоварване и работа в неблагоприятна среда. За нуждите на управлението ние интегрирахме уебсайт за поръчки през интернет.

Аладин фуудс разполага със собствена птицеферма, а чрез търговските си обекти фирмата затваря своята верига за реализация на продукцията си.

Амбициозните планове на компанията включват откриване на голям брой обекти в различни градове на страната.

ФЕВРУАРИ 23, 2017

СЪБУЕЙ ИНТЕГРИРА МИСТРАЛ В БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ

Най-динамично развиващата се верига от ресторанти в света Subway избра да интегрира централизираното решение на Мистрал за управление на търговски обекти в повече от 50 ресторанта в България и Румъния. Успешната интеграция стана възможна благодарение на богатите възможности за настройка на средата за маркиране, както и вградените функционалности за управление на различни маркетингови стратегии на веригата. Плановете на веригата са да разшири пазарното си присъствие като открива още нови обекти в двете държави.

ЯНУАРИ 26, 2017

„МИСТРАЛ – НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ“

„Мистрал – Национална лотария“ е решение за бърза, лесна и сигурна работа с билетите на Национална лотария. Това е най-новият ни модул, който разработихме за продажба и изплащане на печалби.
Всеки търговец използващ нашите софтуерни продукти и предлагащ билети на Националната лотария, вече може да надгради своята системата с този модул.
Възползвайте се сега! Спестете време, грешки и главоболие. Бъдете спокойни, коректни и надеждни в обслужването си!

ЯНУАРИ 26, 2017